• darkblurbg

Partner in ICT-projecten

Faraday heeft ruime ervaring in het ondersteunen en begeleiden van uiteenlopende ict-projecten. Denk aan EPD-implementaties, IAM-projecten, koppelingen en herzieningen in autorisatiematrixen. Met kennis van wet- en regelgevingen, de AVG, gebruikersgemak en techniek is Faraday je kennispartner bij uitstek.

Applicatiebeheer

Brede kennis van EPD’s, ECD’s en zorg-gerelateerde software stelt Faraday snel in staat je organisatie te ondersteunen bij het applicatiebeheer. Werken vanuit het primaire proces is hierbij het uitgangspunt. Op die manier richten wij samen je software in, binnen de technische mogelijkheden en zonder onnodige rompslomp.

Functioneel beheer

Uw medewerkers hebben ‘de handen aan het bed’, zij doen het werk en verdienen daarbij goede ondersteuning vanuit ICT-toepassingen. Of het nu gaat om zorgregistratie, urenverantwoording of om roostering, goed gereedschap maakt half-werk. Faraday heeft de kennis en ervaring in huis om je medewerkers de beste gereedschappen te geven.

Advies en Consultancy

Zijn je processen niet meer efficiënt ingericht, b.v. door uitfasering, vervangen of het moderniseren van software? Bestaan er inmiddels technische mogelijkheden om de processen eenvoudiger in te richten? Voldoet de autorisatie-matrix niet meer? Faraday staat graag aan je zijde bij deze uitdagingen.

Recruitment

Proin lacinia, augue eu tincidunt commodo, nisl diam mattis nibh, in porttitor lacus velit id nisl. Nam eu interdum urna.

Detachering

Faraday werkt bij voorkeur binnen je organisatie, aanvullend op je eigen teams en samen met je medewerkers. Direct contact, een persoonlijke benadering en duurzame relaties zijn belangrijk voor een goede samenwerking. Deze werkwijze wordt door opdrachtgevers als zeer prettig ervaren en voedt de energie van het team; “Samen maken we het!”.

Contact opnemen